Vakantiehuis Villa Bergina

Deze moderne gerenoveerde villa is gelegen aan het natuurgebied “Kalkense Meersen” en de “Scheldevallei”. De ruime woning is voorzien van alle hedendaagse comfort en biedt plaats aan 27 personen. Een speelkamer werd ingericht met pooltafel, airhockey, darts, pokertafel en tafelvoetbal. Voor de allerkleinsten is er een speelhoek en grote buitenspeeltuin met zandbak voorzien. Je kan buiten ook heerlijk vertoeven in de overdekte lounge en jacuzzi. Voor een spelletje voetbal, tafeltennis of petanque is er ook een geschikt terrein te vinden. Het grote terras zorgt ervoor dat je met heel de groep kan aanschuiven voor de BBQ.

De woning biedt 6 ingerichte slaapkamers met 21 boxsprings en 3 stapelbedden, 5 badkamers, 4 toiletten, grote eetkamer met open keuken en 2 zithoeken met voldoende zitplaatsen. De woning biedt ook gratis wifi, audio-installatie en televisietoestel in zithoek, keuken en slaapkamers. Het domein biedt voldoende privacy en kan volledige worden afgesloten. Er is een parking aan het huis voor 20 auto’s.

De woning bevindt zich op een boogscheut van het Donkmeer, Recreatiedomein Nieuwdonk, natuurgebied “Kalkense Meersen” en “Broek”. De fietser of wandelaar komt hier ook aan zijn trekken: in de nabije omgeving vind je meerdere fiets- en wandelroutes die je gidsen doorheen de prachtige natuur. In de woning is er een gids aanwezig om je op pad te helpen, verdere informatie is ook te verkrijgen in de toeristische dienst aan het Donkmeer. Gent, Brussel en Antwerpen zijn vlot bereikbaar op ongeveer 30 minuten rittijd van de woning.

Slaapplaatsen 27
Slaapkamers 6
Badkamers 5
Jacuzzi 1

Kamer 1

Deze slaapkamer heeft 1 dubbel bed, 1 stapelbed en een aparte badkamer met bad, douche en dubbele lavabo.

Kamer 2

Dit is de grootste slaapkamer van de woning met 1 dubbel bed, 2 éénpersoonsbedden en een stapelbed.

Kamer 3

De slaapkamer heeft 1 dubbel bed, 3 éénpersoonsbedden en een aparte badkamer.

Kamer 4

Een kamer met 2 éénpersoonsbedden en een dubbel bed.

Kamer 5

Hier kan je een éénpersoon-, een stapelbed en een dubbel bed terug vinden.

Kamer 6

In deze kamer bevindt zich een éénpersoons- en een dubbelbed.

Plattegronden

Jouw verblijf boeken?

Nu boeken

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemtMeer info