Huisreglement

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAKANTIEWONING Villa Bergina
Huisdieren worden niet toegelaten. 
Er is internet aanwezig in de woning Het wachtwoord voor de Wifi is te vinden in de welkomstmap
Voor de eindschoonmaak wordt een forfait van 175 euro aangerekend.
Bedlinnen is aanwezig in de woning en bedraagt € 7 per persoon.
Energie zal worden verrekend met de waarborg.
In de keuken en berging staat een vaatwasser, dus geen product vergeten mee te brengen wanneer jullie die willen gebruiken.
De woning is voorzien voor max 27 personen.
Bij nalatigheden of vernielingen wordt de kostprijs van de schade doorgerekend aan de huurder.
Gelieve ons steeds vooraf het uur van aankomst te melden (telefonisch of via mail, 1 week voor aankomst), om foutieve afspraken te vermijden.
Het gehuurde goed mag enkel gebruikt worden als vakantiewoning van de huurder en zijn familie, met uitsluiting van ieder professioneel gebruik.
Geen enkele verandering mag aan de gehuurde woning worden aangebracht dan mits uitdrukkelijke schriftelijke toelating van de verhuurder.  Nooit zal de huurder vanwege de verhuurder een vergoeding kunnen vorderen voor een aangebrachte verandering.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Bij annulering meer dan 60 dagen voor het betrekken van de gehuurde woning zal 40 % van de totale huurprijs worden aangerekend.  Bij annulering tussen de 60 dagen en 45 dagen zal 70 % van de totale huurprijs worden aangerekend.  Bij annulering minder dan 45 dagen zal de totale huurprijs worden aangerekend.

BRANDVEILIGHEID EN NOODPROCEDURES.
Het huishoudelijk brandreglement, de positie van de nooduitgangen en brandblusapparaten worden eerst nagezien alvorens de woning in gebruik te nemen.
In de traphal is er een afdruk van de plattegrond aanwezig waarop de noodverlichting, branddetectie, brandblusapparaten en nooduitgangen op staan vermeld.
De huurder dient zelf een EHBO-koffer mee te brengen.
In het gebouw mag men niet roken.

BIJZONDERE VOORWAARDEN
Betaling van het voorschot staat voor het akkoord gaan met deze huurovereenkomst.
De prijzen die op onze tarievenpagina (https://villabergina.be/tarieven/) staan, zijn de steeds geldende prijzen.
De woning is bij aankomst beschikbaar vanaf 16h. Bij vertrek wordt gevraagd tegen 12h te vertrekken. Deze tijden zullen enkel toegepast worden, als er dezelfde dag nieuwe gasten komen (wat een uitzondering is).
Keukenlinnen dient men zelf mee te brengen.
De BBQ dient gereinigd te zijn, zoniet zal er € 75 worden aangerekend.
De vaatwasmachine dient leeggemaakt te zijn en de vaat moet proper en droog op de juiste plaats in de kasten staan, zoniet zal er € 50 worden aangereken.
Voor de rust in de omgeving zijn feestjes, vrijgezellen, … niet toegelaten. Indien er (geluids)overlast wordt vastgesteld (buren, politie, …) dan zal er een boete worden ingesteld van € 750 + eventuele kosten van het proces verbaal.

Jouw verblijf boeken?

Nu boeken

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemtMeer info