Bedrijven

Ook voor bedrijven hebben we enkele specifieke voorzieningen. Vanzelfsprekend beschikken we over wifi en een beamer, maar ook voor aangepaste catering- en teambuildingactiviteiten kan je bij onze geselecteerde partners terecht.

Teambuildingactiviteiten


Out of limits

Bij Out Of Limits kan je terecht voor de meest uiteenlopende outdoor en teambuildingsactiviteiten. Er is voor ieder wat wils, van klein tot groot!

Lees meer

Catering


Hoeveslagerij De Nil

Karel en Mieke baten al verschillende jaren de hoeveslagerij en het landbouwbedrijf te Berlare uit. Ze kweken varkens en rundvee. De maïs die ze inkuilen dient als voornaamste voedsel voor onze dieren. Ze willen dan ook een hoog kwalitatief en vers product op de markt brengen door de afstand tussen producent en consument zo klein mogelijk te houden. Ze kunnen ook barbecue, koud buffet, breugelbuffet, warme gerechten zoals warme beenhesp, orloffgebraad, fricandon… voorzien.

Lees meer

De Smaakboetiek

De Smaakboetiek verzorgt gerechten, maaltijden en buffetten voor elke aangelegenheid, zowel voor particulieren als bedrijven. Je kan er een verfijnde selectie aan dagvers bereide, gezonde en eerlijke gerechten en delicatessen. Het assortiment bestaat uit onder andere kaasbuffetten, koude schotels, charcuterie- en tapasschotels, geschenkmanden en nog veel meer! Laat u verleiden door de prachtige presentatie, de heerlijke aroma’s en het advies van de ervaren medewerkers.

Lees meer

Jouw verblijf boeken?

Nu boeken

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemtMeer info